2008
10.29

Ratatouille‏

ratatouille_1.jpg
Ingredienser:
● 2 auberginer
● 2 squash
● 1 rød paprika
● 1 stor løk
● 5 – 6 tomater
● 100g revet ost

Fremgangsmåte:

Kutt løken i ringer, fres i litt olje.  Kutt paprika i små biter og ha dem i kasserollen stek med løken. Skrell aubergine og squash.  Kutt i ca 3-4 cm tykke terninger og putt alt i kasserollen sammen med resten. Fres det godt. Hold høy temperatur og rør hele tiden. Det er viktig at de blir godt stekt og ikke kokt. Når det er godt frest, tilsettes tomater kuttet i små båter. Fres under omrøring ved sterk varme i ca 5-10 minutter. Målet er at det skal dampes fort for å unngå mye væske. La det hele koke uten lokk til alt er kokt sammen (ca 10 minutter). Ha i den revne osten og la den smelte. Serveres med godt brød.

ratatouille_3.jpg

Bon appétit

No Comment.

Add Your Comment

Spam protection by WP Captcha-Free