2008
10.26

Salade Olivier

salad_olivie3.jpg

Ingredienser:

1 kyllingbryst
5 poteter
6 egg
1 lime
1 tomat
6 salte sylteagurker
2 teskje salt
1 teskje pepper
1 dl grønne erter.
500g majones

Fremgangsmåte:

Legg kyllingbrystet i en kasserolle og tilsett ca 2 dl vann la småkoke i ca 30 minutter. (Man kan også bruke brystet av en grilletkylling uten skinn). Kok eggene 13 minutter og potetene ca 30 min. Fjern skall på eggene og potetene og rasp dem. Kyllingbrystet skal rives i små biter med hendene. Putt alt i en stor bolle sammen med de grønne ertene og 3 grovhakkede sylteagurker. Bland saften av limen med 2/3 av majonesen, salt og pepper. Legg så dette pent på fat og smør resten av majonesen på toppen. Pynt med resten av sylteagurkene og tomaten.

No Comment.

Add Your Comment

Spam protection by WP Captcha-Free