2009
07.30


Ingredienser:

● 1 bunt bladpersille
● 1 bunt koriander
● 3 purrer, bruk mest av det grønne.
● 100 g spinat
● 3 tørkede sitroner (alternativt 3 ss sitronsaft)
● 500 g lammebog
● 1 ss gurkemeie
● 1 løk, hakket i små biter.
● 3 glass vann

Fremgangsmåte:

Kutt lammebogen i biter, ca 5 cm store. Rens og finhakk urtene. Hakk løken, og stek til den blir gylden. Tilsett kjøttet og stek til kjøttet blir gyllent ha i gurkemeie. Tilsett urtene og stek videre til urtene får en fin mørkegrønn farge, ca 5 minutter på høy temperatur. Tilsett deretter vannet og la koke under lokk på lav varme til kjøttet er mørt, ca 45 minutter, koketiden avhenger av kjøttets kvalitet. Sørg for at retten ikke koker tørr. Knus den tørkede sitronen og ha i sammen med saltet.

Serveres med persisk ris.

Bon appétit

No Comment.

Add Your Comment

Spam protection by WP Captcha-Free